Birdskull


Fashionology.nlShopoholic

Fordelen med å vera heimastudent er at eg kan gå bananas i H&M sin nettbutikk i samme minutt som dei legg ut nye varer. Iallfall så snart nyhetsbrevet dumpar ned i inboksen. Ting blir så fort utsolgt, så det gjeld å vera snar i snuen. Derfor rekk eg også å ta ein telefon til mamma som er heime, og vips - så hadde tusenlappane fått bein å gå på. På veg i posten er no julekjolar til meg, mamma og småtantene, juleaccessories og ein del andre småting. Cravings, cravings, cravings!

 Eit ørlite utvalg... Husk å bruke rabattkode herfrå!Morgonshopping

Det som skjer når eg studerer heime og innimellom er litt for lite strukturert, er at eg til stadighet klikker heim nye klær. Som når H&M sitt nyhetsbrev dumper inn i inboxen, og eg er ein smule bekymra for at ting blir utsolgt. = Kjole på vei heim i posten. Med rabattkode herfrå vart ikkje prisen så galen heller! Can't wait!

 

Lack of Motivation-shopping

No bør eg slutta. Inspirasjonen og motivasjonen bør snika seg innpå og klistra seg fast på innsida av houdet mitt umiddelbart, viss ikkje kjem eg til å bruka ein trillion kroner på klær til Christian, Vincent og meg sjølv.  Å klikka rundt utan mål og meining på onlinebutikkane til H&M, Gina Tricot og Nelly er kanskje ikkje det klokaste eg gjer. Tankane mine burde spunne rundt klasseledelse og pedagogikk, ikkje rundt kva plagg som kunne vore kjekke å ha. For å letta litt på samvittigheten min har eg brukt eit par kupongkodar herfrå, slik at det iallfall blir avslag i pris. Fire pologensrar til Vincent (også bytte i barnehagen), skjorte og topp til mor og litt haustklede til far som aldri blir prioritert når eg nettshoppar. Goodie!

 

No skal eg gå å leita etter motivasjonen på botn av kaffikoppen, og sidan skal eg vera superstudent og skriva så blekket sprutar og tastaturet går varmt. Later!

 Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com