Morgongstund har gull i munn

Sånn her har Vincent og eg det om morgonen. 
Først ligg me lenge i senga og kosar, tullar og pratar - før me står opp og leikar med dyra. Helst i pysjen.
Så bygger me stall til hestane, slott, togbanar, bruer og lever oss inn i nye eventyr om elefantbebien som ikkje fin mammaen sin og må spørr alle dei andre dyra om dei er den rette.  ♥

 Gla'full

Åhh, i går kveld/natt var så fint! Beste på lange stunder. Med eitt ord var mange år viska ut, gløymt, og det var just som back in the days. Savn! Så himla fint å sitta utenfor Sport Treff midt på natta og le meg i hjel, snakke med ukjente og bare fnise. Stavangår? Å ramla inn dørane halv fem om natta er eg virkelig ikkje vant til, men himmel så moro det er. Magemusklane mine kjenner det i dag, det er herlig.

 

50-årsfest med fri bar, godt selskap, lått og løye, dans og himmelsk mat vart i natt, etter sju timar, til ein aldri så liten bytur kor eg brukte over 350 kroner på Strawberry Daiquiri og helte innpå til klokka var tre. Bytur i fotsid kjole, forresten. Sweet! I går formiddag vart bankkortet dratt, og i posen heim låg drømmekjolen eg trudde hadde perfekt fotsid lengde (i prøverommet med Converse-sko på...). Tre kvarter før svigers-sjåførane kom å henta Christian og meg viste det seg at kjolen var i overkant for lang til mine 152 centimeter, og Ragnhild og mamma måtte klyppe kjolen med saks i staden for å legge den opp. Tusen takk! Resultatet vart faktisk smashing, ny favoritt i kjolesamlinga.

 

No skal helga avsluttast med filmkveld. Håpar alle har hatt ei strålande helg! 

 

Så himla synd at kameraet låg heima, her burde det vore eit fantastisk bilete.I really need you to hold on to me when I'm about to fly

 


Skriv.

Dette er ein slik kveld då eg eigentleg aldri bør slutte å skrive og heller tømme det overfylte begeret som har teke plass inni hovudet mitt. Ikkje bry deg med å opne eit nytt dokument sidan det gamle har i overkant av åtti tusen ord berre fordi det vert ryddigare slik. Ikkje oppdater Facebook berre ein gong til for å sjå om det har skjedd noko halsbrekkande og sensasjonelt dei siste tretti sekunda. Ikkje stir deg skjel-auga på gråe flekkar. Ikkje kjenn behovet for å grave med spade der jorda er like tynn som ei flogevinge. Ikkje tenk på tårene som renn om du tenker for mykje. Ikkje bit negler berre fordi du er redd for kva som kan liste seg ut fingertuppane. 

 

Silje, berre skriv for faen. Sweet Saturday, come Spring (bilderas)

Folkens, det er like før eg rivner på midten. Skal berre ligga i fosterstilling litt til så eg får lada batteriene til topps igjen før eg kryper i dusjen. Kryper. Då Vincent og eg ramla inn dørane ti over halv sju i kveld hadde me ikkje vore heime på nesten åtte timar. Ein himla fin lørdag, men ein blir nokså sliten i pelsen av å vera på farten støtt. I dag har me nemlig sett på tantene som sprang Sentrumsstafetten, Vincent fekk årets fyrste ute-is, me har vore i hagen til oldebestane, ploppa steinar i sjøen, plukka blomar, leita etter - og gitt mange "luser" (tussalus) eit lørdagsbad i sjøkanten, vore på Dale og leika med søskenborna og åte heimelaga pizza der. Fint!

 


På Vikjo tok Vincent ein liten dans...... og plukka mange "blåmma"...

 


... sidan var me i hagen til "olle-besten", der kasta mormor og Vincent steinar i sjøen...

 


... dei raude teglsteinane er absolutt best å kaste...

 


... og då mamma'n gav han dette fine sneglhuset lurte Vincent på om det kanskje
kunne vere "maka-oni" og ville aller helst smake på det. 
Utfordring

1. Hvorfor begynte du å blogge?

Ærlig? Ein god mix av graviditet, sjå-meg-abstinensar og skrivekløe. 

 

 

2. Hvilke blogger følger du?

Mange: Gunhild, Supermarie, Ulrikke Lund, Livingdoll, Emmeline, 5 inch and up, Linnéa, Stina Lee, Fotballfrue.
I tillegg til eit par andre, meir sporadiske. Bloglovin' is the shit!

 

3. Favorittsminkemerke?Dior sin mascara.

 Chanel sin supergode eyeliner.


i.d. BareMinerals sin foundation/pudder.

 

Too Faced sin øyenskygge.

 

 

4. Favorittklesmerke?

Ai, den er vanskeleg - eg handlar klær eg likar, ganske uavhengig av kor eg finn dei. 
Likevel, typ BikBok, H&M, Gina Tricot, Nelly, Vero Moda... 

 

5. Din må-ha?

Kaffi. Skulle ønska det gjekk an å leva på kaffi. 
 

 

6. Favorittfarge? 

Dus gammalrosa er superfint på interiør, som supplementfarge til kvitt. Blåfargar er nydelige å sjå på... 
Men om eg skulle velga? Då går eg for det klassiske og svarar svart og kvit, sidan 90% av garderoben min er i dei fargane.   

 

7. Favorittparfyme?

Christina Aguilera By Night

 

 

Eg sender utfordringa vidare til dei som vil. Copy+paste, svar - og legg igjen link i kommentarfeltet! :) 

Når man får denne utfordringen er det et par ting som må gjøres:

* Link til den som ga deg utfordringen.

* Besvar spørsmålene.

* Gi utfordringen til 10 andre bloggere.

 


Itte, Silli og Chrissti.

Åhh, i går lærte Vincent navna til mammaen og pappaen sin. Det er så himla fint at han er blitt så stor, og samtalen gjekk omtrent sånn:

 

"Vincent, ka hette pappaen din?"
"Chrissti!"
"Ja! Christian. Ka hette mammaen din, då?"
"Silli." 
"Heilt rett vennen, mamma hette Silje. 
Og ka hette du, då?"
"Itte." 

 


Tornerose

Det som er verre enn å slå augene opp, møta dagen og kjenna at ein har sove akkurat litt for lite, er faktisk å vakna og kjenna at ein har sove for mykje. Lite søvn ristar eg vanligvis av meg før eg er ute av soveromsdøra, om ikkje skyller eg det bort med ein kopp kaffi. For mykje søvn, derimot... det kjennes virkelig ut som om nokon har festa blylodd på augelokka mine. Ai, for eit luksusproblem!

 

No skal eg iallfall slepe augelokka med meg inn i dusjen og satse på at ein varm dusj gjer susen. Sidan skal eg forsøke å skrive oppgåve, men kjenner eg meg sjølv rett blir det skriving av heilt andre ting. Typisk! Ha ein fin dag!

 

 


Come April

Aprils første søndag er tilbragt utanfor leilighetens vegger. Det er få ting som slår kjensla av at det endeleg går mot lysare (og grønnare) tider. Kaffi på trappa er skjønt, stigande varmegrader endo skjønnare, kor herlig det er å vera ute utan vinterdress, ullhuer og vottar!

 

I dag løfta me håpefulle på ein stein og fann til og med tussalus og maur, dei vekker stor begeistring så Vincent tok like greit og slapp nokre gamle, rotne buskebær ned til dei og fortalte meg at han mata dei. Så himla søt, det skal bli mange kjekke stunder framover! Det var forresten ikkje fullt like søtt då han ville prøvesmake ei anna tussalus... 

 

 

Dyrepasserne og lørdagsgodt

Lørdagskvelden har senka seg, og Vincent og eg har nettopp tatt ein lang, varm dusj saman. No sit han fornøyd på fanget mitt, skrålar, et lørdagsgodt og ser på "dura" - Dyrepasserne. Åh, det er så himla kjekt med ekta dyr! I kveld er Vincent og eg aleine, så planen er å kose oss litt ekstra og sjå premieren på Akvariet halv åtte på TV2 før leggetid. Trur det blir stas!

 

 
Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com