Rainy Friday Afternoon

Så opna himmelen seg, og den andre septemberdagen i 2011 gjorde seg klar til å følgja opp årstida. Det luktar skarpt av passert sommar, mørket vinn nokre minutt av dagslyset kvar kveld og vinden riv i blada som snart slepp taket. 


Vincent er ganske opptatt av regn.
Omtrent kvar gong han går utanfor ytterdøra stoppar han opp eit lite sekund, myser med dei fine, brune augo sine før han snur seg mot oss og konkluderer med at: "Ikke regna no."
I dag, derimot, høljeregna det då me skulle køyre heim frå Dalebestane - og det fyrste Vincent gjorde då me hadde sprunge om kapp med regndråpane frå bilen og opp til ytterdøra, var å styrte inn til mormor og Bebbe, springe opp alle dei fjorten trappetrinna - med våte sko - og oppspilt fortelje alle der inne at det regnar ute. Masse. 
Bebbe betrudde han at me heller vil ha sol enn regn, og då me åt kveldsmat ei stund etterpå greip han tak i armen min, peika ut vindauga og sa: "Mamma? Ikke regna no. E sol!" 
Bebbe sine ord om solskin hadde tydeligvis sunke inn, men dessverre for både den eine og den andre rasa hauststormen vidare med styrtregn i kasta.  

Då me skulle springe heim igjen, og me kryssa den grå trappa som skil ytterdørane våre, stoppa Vincent eit lite augneblink, kikka ut mot himmelen og insisterte: "Mamma? Ikke regna no."
"Jo, Vincent, da regna,"
 sa eg og peika ut på det fine nettet av regndråpar som tegna seg nesten usynlege mot himmelen. 
"Nei. Eg ser da ikke," smila han og sprang inn.   


Kommentarer:
Postet av: Amalie

Hååååå!!!!

Så søt han e!!!

E så glad i deg Vincenten min<3

03.sep.2011 @ 21:43
Postet av: Maren - DIY

Så litt nedover bloggen din. Du burde seriøst vært den som var med på frøken norge fra Stord. Visste ikke at det fantes en så pen som deg på Stord jeg. Og du har i tilegg vært gjennom en fødsel. Wow! :-)

03.sep.2011 @ 23:28
URL: http://diysteals.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/30600336


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com