Bubbles for breakfast

02. desember, og berre ein liten månad til Vincent fyller to år. 23 månadar stor, kor har tida blitt av? "Busjda" er for øvrig eit tema me snakkar om kvar einaste kveld før leggetid. Dette bildet har fått plass på veggen i soveromsgongen, og kvar kveld fortel me opp og ned og i mente om bursdagen som inneholdt ballongar, kaker, pakkar, song og moro.


"Har du bursdag snart, Vincent?" spør me alltid når me har sett på bildet ei stund.
"Ja-a," svarar han og nikkar djupt og andektig, som om han har full peiling. Skjønning!

 

Apropos pakkar så er det stor stas med adventskalender kvar morgon. I går morges var det Makka Pakka som skjulte seg under alt papiret, og etter han fekk status som ny bestevenn har han fått pussa tennene, vaska seg og spist skjeva - og ellers alt som høyrer med til kvelds- og leggerutinane våre. I dag var det såpebobler i pakken, så det blei såpebobleunderhaldning til frokost. Herlig!

 

 

Ellers har eg min første eksamen på mandag, mappeeksamen i pedagogikk. 4000 velskrevne ord skal vera klort ned i form av to separate oppgåver. Står litt i stampe for øyeblikket, men satsar på at det går betre i morgon. Det skal bli utrulig godt med ordentlig juleferie, og ut i frå neste semesters timeplan ser det ikkje ut til at eg byrjer på skulen igjen før 13. januar. Med andre ord ein lang ferie, det blir herlig!

 

No skal eg straks krype til køys. Vekkarklokka står på 0639 i morgon tidlig, me skal tidlig opp og avgårde i barnehagen. Vincent skal vera med å baka lussekattar halv åtte, det trur eg blir veldig koselig!

 

Ha ei god natt!

 
Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23692957


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com