Adventskalender

I morgon skriv me 1. desember, og i kveld starta eg på det som skal bli tradisjon i mange år framover. Adventskalenderen til Vincent er noko eg har planlagt i mange månadar allereie, og 24 store og små pakkar er pakka inn med omsorg og kjærlighet - og ventar på å få henga på kalenderen.

 

Siden eg har planlagt heile kalenderen til minste detalj, har eg sjølvsagt fullstendig gløymt å kjøpe noko å henge pakkane på. Og sidan kreativiteten min er bortgløymt for øyeblikket, og sidan eg ikkje evnar å henge opp snorer på kryss og tvers i stova og henge pakkane med klyper på dei - blei det til at eg i trettande time sprang på Nille og Princess for å kjøpe meg ei nødløysing til ein rimelig pris. Men sidan me skriv 30. november og mange sannsynligvis har nøyaktig samme tankegong som meg, var alle stadar utsolgt. Derfor blir det nød-nødløysing fram til torsdag når me vender bilen mot juleshoppingsmekkaet Haugesund.

 

Til neste år har eg lova meg sjølv å ha ein heimesydd kalender på veggen. Om eg bestiller like over nyttår har eg 11 månadar på meg til å sy den ferdig, og det trur eg er akkurat passe lang tid.

 


Pakke numero uno. Kva skjuler seg i den?


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23648852


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com