Julepyntinga er i gong!

Så var julepyntinga i gang, og eg har hengt opp berre littegrann foreløpig. Var ein kjapp tur på Fem Høns i dag tidlig, og eg måtte som vanlig ta meg kraftig i nakken for å ikkje gå fullstendig bananas. Det er tross alt måte på kor mykje julepynt ein får plass til på 60 kvadrat, tatt i betraktning at eg har tjue esker julepynt frå før.

 

 

Uansett. Misjonen min i dag var å finne saker og ting eg kan sette saman til ein adventsstake, og eg fant alt som var midt i blinken - og litt til. Så no er Christian sendt ut for å kjøpa kunstig granbar. Eg klør i fingrane etter å setja i gong, men må nok vera tolmodig til han kommer frå jobb i kveld.

 

 

Etter ei stund ringte telefonen. "Kor mykje kunstig granbar skal du ha?" spørte Christian då han stod på Plantasjen. Eg burde tenkt på å oppgi nøyaktige mål og mengder før eg sendte han avgårde, men kva måler ein egentlig granbar i? "Eh... Veit ikkje?" sa eg. Me kom iallfall fram til at eg sikkert trengte ein heil del, så det vart fire lange greiner. Det blir så bra, og eg gledar meg til i kveld!

 


Kommentarer:
Postet av: gunhildm

Så koselig :)

Eg skal byrje så smått i morgon, og ta litt innimellom, trur eg ;) Skal jo ikkje vera i Lønningsåsen så mykje i julo, så då må eg ha jul her før. hehe. Skal ha julatre så tidleg så mogleg!! :D

27.nov.2010 @ 13:02
URL: http://gunhildm.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23536708


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com