Draumehelg

Så har mandagen innhenta oss igjen, og ei ny veka ligg som eit stykke kvitt papir føre oss. Helga har vore ei av dei beste på lange stunder. Fredag ettermiddag pakka eg for fyrste gong ein liten badebag full av badebleier, handklede, reine klede, drikkeflaske, småkjeks, såpe og sjampo. Bebbe og småtantene ville nemlig ta med seg Vincent på bading i Kulturhuset, og eg er ganske sikker på at eg var meir spent enn dei alle tilsaman. Det var ein lykkelig liten kar som kom heim igjen til mammaen sin eit par timar seinare - det hadde gått strålande og han hadde smilt frå ende til annan, plaska og styrt på. Han hadde til og med funne ein badeball med "mus!" (Mikke Mus) på som han drog på støtt.

 

Lørdag morgon vendte mormor, småtantene, Vincent og eg nasa nordover, og køyrde like til Bergen - nærare bestemt til Toys r Us ved Lagunen. Heile lørdag hadde me iallfall ein liten gut som var i ekstase - tenk himmelriket det er å få springe fritt rundt i ein gigantisk leikebutikk?! Lykka var stor då me fann både Timmy Tid-bamsar, Handy Manny-figurar, Drømmehagen-leiker og ørten stykk Tussi, Ole Brumm og Mikke Mus-bamsar. Det er jammen godt jul og bursdag kjem like etter kvarandre slik at eg har ein god unnskyldning til å dra kortet og kjøpe litt i overkant mange ting til han. Det er rett og slett umulig å ikkje smelte når han kjem bærande med så mange leiker han klarer å få plass til i dei korte armane sine! Gleda var også stor då småtantene fann ein bil som dei køyrde han rundt i - dåke skulle sett litlesjefen! Ved stopp foran ein reol med leiker opna han døra, smatt ut og henta seg ei leika, skunda seg inn igjen i bilen og lukka døra før han ivrig vinka "nanna!" til mammaen som stod like ved. For ein godklump! Bergensturen vart sjølvsagt avrunda med eit besøk på McDonald's, hihi!

 

Søndagar går me, tradisjon tru i familien Huglen/Waage, på besøk heile dagen. Først til oldebestane, deretter til mormor og besten for å late som om jula er over oss ved å spise herlig pinnakjøt og drikke julebrus - før det heile vart avrunda med eit besøk til Dalebestane. Det var ein sliten og fornøyd liten gut som sovna før han la hovudet på puta i går, det er sikkert og visst!

 

Pommes frites dyppa i ketsjup var best!

 
Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23440069


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com