011110 - i tenkeboksen

I dag skriv me første november, og det er berre ein liten månad til leiligheita skal julepyntast frå topp til tå. Aller helst kunne eg tenke meg å pynte med ein gong og bu i eit juledekorert utstillingsvindu av dimensjonar i over to månadar, men eg trur Christian hadde sett foten ned i så tilfelle. Raude løparar, julstjerner, nissar og snømenn i alle krinkelkrokar og stemningsskapande julelys. Snart berre 1 1/2 månad til jul, og snart berre 2 månadar til 2-årsdag! Heldigvis er eg godt i gong med pakkeinnkjøpa - det gjeld å tenke langsiktig!

 

I går var det visning, og det gjekk over all forventning. Pappa og eg drog med oss ein litt meir likegyldig Christian i bilen og sette snuten mot Moster. "Så får me iallfall følelsen av korleis det blir om me flyttar dit," sa eg og passa klokka med argusauge frå me køyrde til me stoppa utanfor visningshuset. Det tok omtrent tjueto eller tjuetre minutt, absolutt akseptabelt. Huset var perfekt, uteområdet fortryllande og beliggenheten glimrande (det gjeld å pøse på med positive adjektiv!). Eg kan så absolutt sjå for meg Vincent springande over bakkane, huskande i reilestativet og springande i stova. Det var sauar nesten like utanfor døra, og det følgjer til og med med eit aldri så lite hønsehus slik at me kan slå oss opp på høner og plukka egg til frokost når det måtte vera. Likevel, etter mykje bearbeiding er Christian framleis lunken. Mormor er lunken. Oldebesten er lunken. I grunn er det berre pappa og eg som er halvvegs i fyr og flamme. Difor er me i tenkeboksen. Set opp lange lister med fordelar og ulemper, som seg hør og bør før ein tek skrittet og kjøper hus. På Moster.

 


Kommentarer:
Postet av: gunhildm

Åh, herlig :) Synd nesten alle er så lunkne :/ Er det beligenheten da? Altså Moster? Får håpa du får overbevist han då ;)

02.nov.2010 @ 12:27
URL: http://gunhildm.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/22927327


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com