Ein fin hyttetur og ein koselig hund

Me er tilbake frå hyttetur, det har vore ei fantastisk helg. Mormorsen og eg hadde eit virkelig flott døgn for oss sjølv, rein balsam for kropp og sjel med total avslapping! Dessutan har me ikkje hatt tv på hytta, så opptakaren er stappfull av godbitar som må sjåast dei nærmaste dagane. Har eg nevnt at me følgjer med på alt for mykje..?

 

Uansett, Vossadagane har vore toppers - me har hatt leikelag med Mariell og Eirin, besøkt Vossabesto, latt oss begeistra til tusen av kuene som ruslar rundt hytta, høyrt hjortane brøla på nattestid og ikkje minst - hatt besøk av ein hund. Ein tillittsfull, nydelig hund som Vincent la sin elsk på med ein gong - sjølvsagt. Han hadde rømt heimefrå, og etter mykje leiking og kos ute - og etter han klarte å opna inngongsdøra sjølv - tok me han inn i hytta. Eg er eigentlig ikkje ein hundeperson, men smelt kor fin denne var. Det var nesten så eg begynte seriøst å vurdere om me skal gå til anskaffelse av ein, men det får nok bli litt seinare i livet. For no held det lenge med Pusi-vår som jo blir overlessa med kjærlighet og kos frå Vincent.

 

No er kaffikoppen min tom, og eg har nok utsett litt for lenge å begynna å lesa pensum, så no er det på høg tid å ta seg sjølv i nakken og gjer ein superinnsats. Ha ein fin dag!

 

 

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/22244110


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com