Lørdagskveld

I dag har det vore ein herlig septemberlørdag med fint ver. Etter turen til sauane (sjå forrige innlegg) og ein liten powernap bada Vincent i badekaret til mormor. Han storkosa seg blant masse skum og koppar og kar til å leika med - han som slett ikkje likar å bada heima. Etter litt herjing i stova og springing på nakne små føtter hadde me Bebbe sine vafler til middag på terrassen, perfekt! Sidan drog me på ettermiddagshandel med oldebesten og eg fekk til og med kjøpt litt ullklær til Vincent - salg på Cubus, -30% på alle barneklær. Då me kom heim såg Vincent barne-tv, og Barnas Supershow vart virkelig ein hit her i stugu.

 

I kveld ligger eg strak ut på sofaen - ser tv, spiser snop og drikker eit koseglas med Bacardi Razz. Lovely. Over middels sliten i kveld, då Vincent endelig sovna hadde eg ikkje energi til å krypa meg gjennom dusjen eingong, så det får bli i morgon tidlig. Christian ligger på den andre sofaen og er sjuk, stakkar.

 


Mine nydelige ser Barnas Supershow


Kommentarer:
Postet av: Gunhild Moss

ah, da va da ja :) Spennande, og sikkert tungt!

Heilt supert å studera ved NKI. Har 2 år på meg til å bli ferdig, så det er ikkje krise om eg ikkje blir ferdig etter eit år, som er planen :) Eg blei vant til å gjera lekser 24/7 i Bergen, så det går fint ;)

Jobben e super, og det er ein del fint for smågutar ja ;) Må berre ta turen innom. Jobber frå 1500 til 2000 på tysdag ;)

26.sep.2010 @ 14:19
URL: http://gunhildm.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/22023868


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com