Lack of Motivation-shopping

No bør eg slutta. Inspirasjonen og motivasjonen bør snika seg innpå og klistra seg fast på innsida av houdet mitt umiddelbart, viss ikkje kjem eg til å bruka ein trillion kroner på klær til Christian, Vincent og meg sjølv.  Å klikka rundt utan mål og meining på onlinebutikkane til H&M, Gina Tricot og Nelly er kanskje ikkje det klokaste eg gjer. Tankane mine burde spunne rundt klasseledelse og pedagogikk, ikkje rundt kva plagg som kunne vore kjekke å ha. For å letta litt på samvittigheten min har eg brukt eit par kupongkodar herfrå, slik at det iallfall blir avslag i pris. Fire pologensrar til Vincent (også bytte i barnehagen), skjorte og topp til mor og litt haustklede til far som aldri blir prioritert når eg nettshoppar. Goodie!

 

No skal eg gå å leita etter motivasjonen på botn av kaffikoppen, og sidan skal eg vera superstudent og skriva så blekket sprutar og tastaturet går varmt. Later!

 

Kommentarer:
Postet av: gunhildm

Kva er det du leser på egentlig? Har ikkje heitl fått med meg det :) Ja, det er vanskelig å få konsentrert seg. Dei dagane eg jobber kveld, føler eg dagane fyker! Gått eg har heilt fri nokre dagar, for ellers hadde dette gått sakte :p

22.sep.2010 @ 12:05
URL: http://gunhildm.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/21901213


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com