Morgonstund har gull i munn

Å stå opp ti på halv sju ein lørdagsmorgon var ikkje akkurat det eg hadde i tankane i går kveld då eg la meg, men å våkna til ein varm, mjuk og smørblid koseklump veg absolutt opp for klokkeslettet - og meir til. Dessutan er det best i verda å starte dagen med frukost på sofaen, inntulla i ullpleddet og med noko kjekt på tv - då er både Vincent og mammaen storfornøyd.

I dag har himmelen virkelig opna slusene etter mange dagar med strålande solskinn. Det sildrar i takrenner og me blir klissande våte i håret - det syntes ikkje Vincent noko ting om når me skulle på handel i dag. Han begynte å sutra og rikka seg ikkje ein centimeter før mammo hadde tredd hetta godt ned i panna. Lørdag er forresten den nye handledagen, så i dag har me tråla butikkane på storhandel i lag med oldebesten. Sidan var me på kaffibesøk hos oldebestane, og no ligg virvelvinden til lading med eit heilt kobbel av bamsar. I ettermiddag må me nok ut å testa kor vanntette dei nye regnkleda hans egentlig er. Samla sildrevatn i bøtta, ploppa steinar og hoppa i dammar med gode støvlar... Ingenting er så deilig som haust, og etterpå det igjen tenkte eg at me skulle smelle saman ei eplekake. Det er tross alt lørdag!


Kommentarer:
Postet av: KB

Jeg har konkurranse med solpass fra brun og blid på bloggen min :-)

11.sep.2010 @ 13:57
URL: http://kristinbraenne.blogg.no
Postet av: M&K

søte lille vincent :D

11.sep.2010 @ 14:00
URL: http://sodemall.blogg.no
Postet av: Funk - Ordene om Ida

Når hadde du planer om å stå opp? Tidligere eller seinere?

Jeg fikk veldig lyst på eplekake nå, det er så innmari godt! :-p Håper du får en fin dag og kveld, til tross for været. Her er det ikke regn, bare overskyet.

11.sep.2010 @ 14:00
URL: http://funk.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/21718808


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com