Bloggferie og Mikkemakken

Det ser ut til at bloggen har hatt sommarferie ei lita veke. I dag regnar det og haustkjensla har frøse fast under huden, så eg tillet meg eit lite blogginnlegg igjen.

Den siste veka har vore sommar på ekte julivis. Me har nytt late dagar i sjøkanten hos oldebestane, grilla til middag og plukka bær rett frå buskane til dessert. Små føtter har sprunge over grønt gras, magane har blitt fulle i is og me er rusa på godt selskap.

Tirsdag morgon køyrde me oppover Hardanger med mål om Mikkemakken (Mikkelparken) i Kinsarvik. Der møtte me søskenbarnet mitt med familie, og for Mariell som straks fyller 2 år og Vincent som nokre månadar mindre var det midt i blinken! Dei herja frå seg heile dagen og fekk til og med helst på geiter, høns og kaniner, så det var to småttisar som var passe trøytte når dagen var omme. Neste år blir det sesongkort! Vegen heim la me om hytta på Voss, og me nytte ein nydelig og rolig kveld aleina på hyttetur. Morgonen etter fekk me besøk av søskenbarnet mitt med familie igjen, og Mariell og Vincent gjette kyr, spadde, kosta og leika.

Om ettermiddagen då me parkerte heima i tunet stod Danmarksfolket og venta. Vincent var passe sjenert for bebbe sin, mormor og småtantene (Amalie og Martine) som han ikkje hadde sett på nesten to veker.

Vincent har forresten fått skikkelig fart på pratinga, og nye ord og lydar trillar som perler ut den litle smilemunnen hans. "Mamma? Mamma! Baja-baja-bæ!", "Mamma! Bada!" og "Bebbe? Bebbe? Nei. Nei." Det skal bli utrulig moro når han kan formulera litt meir samansette setningar - ei ny verd kjem til å opna seg for alle oss rundt han.
Kommentarer:
Postet av: martineht

Å herreGUD so søt du er Vincent!!!!!!!

Håper dekan hadde det kjekt i mikkelparken=)

30.jul.2010 @ 16:33
URL: http://martineht.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20796933


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com