Feriemodus

Eg har akkuratt inntatt alt for mykje wok-grønnsaker, pakka ut eit tonn med klær og mata fire sultne kattar. Det luktar klorin av hendene mine, men kattedoen til tre sprelske kattungar er i det minste gullande rein. Vaskemaskinen kommer til å gå til langt utover morgondagen, er det mulig at tre personar skitnar så mykje klær!? No er endelig kaffien på veg innabords, og verda ser ut til å stabilisera seg. Me har hatt fire regntunge dagar på hytta på Voss sammen med Morten, Jeanett og René, og himmelen viste seg sjølvsagt frå si beste side akkurat i det me sette oss i bilane for å køyra heim. Typisk. I natt rulla tordenværet over himmelen og me har blitt rikelig påspandert regnvær alle dagane - men i dag stråler sola.

Uansett - man har ikkje meir moro enn man lager sjølv, så me har trossa regnet og kosa oss ute om dagane lell. Ein liten virvelvind på hytta ein heil dag blirt fort til ein tornado. Det går kviger og kalvar rundt hytta, så Vincent har vore travelt opptatt med å finna "bæ"ane - for kuer seier også bæ. Dessutan har me prøvd fiskelykken frå brua - i høljregn - med makk som agn og berre eit par tafatte napp som resultat. Elva var utrulig stor og stri på grunn av regnet, mektig!

No blir me heima til over helga. Christian skal jobba, starting tomorrow, og det skal bli godt med eit par dagar i lenestolen før me satsar på å reise oppover igjen på mandag eller tirsdag. No skal eg dusja av meg primitivlivet og kasta meg hodestups ned i nærmaste godstol. Ha ein fin kveld!

Bilder kommer snart!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20632255


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com