Morgenstund har gull i munn

Den første frokosten  heima etter eit par morgonar med hotellfrokost når aldri klimaks. Å gå frå bugnande korger med brødmat, overflod av pålegg og frukt, eit stort utvalg av drikka og ikkje minst; dessert til frokosten - til tørr skjeva med sliten ost eller salami. Vincent var i himmelen då me åt hotellfrokost - han fekk nemlig spisa så masse vannmelon, drua og ananas han bare ville. Med iste til. Skjevematen kom litt i bakleksa, men han tok virkelig igjen med frukta. Ikkje rart han åt minimalt med frokost i dag?





Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20395316


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com