040710

No har eg tatt meg kraftig sammen og rydda leiligheten. Det har ein tendens til å alltid havne kveldsmat veggimellom, leikene har slått ned over heile golvet, og fjernsynet heng nesten opp-ned på veggen. Det er ikkje utan grunn at eg kallar Vincent for virvelvind, for å sei det sånn. Eg er forresten glad eg er saman med ein perfeksjonist med ryddemani, det genet manglar tydeligvis eg.

Dagen i dag blei ikkje heilt som me hadde håpa værmessig. Eg hadde sett for meg solfylte ettermiddagstimar ved ei langgrunn strand, Vincent med solhatt plaskande i sjøkanten etterfulgt av grilling på terrassen. I staden blei det middag innandørs, rusletur med vinddressen på og bading i badekar saman med Amalie og Martine. Ikkje så verst egentlig, men til å vera juli skulle eg gjerne hatt bedre vær.

No ventar eg berre på at Christian skal ramla inn dørane. Han har vore vektar på Haugesund - Start, og dette er hans siste jobbedag på nesten to veker. Det skal bli gull verdt at han har fri, me har nesten ikkje sett han sidan onsdag! 12,5 timars skift tar på heile familien, så i morgon tar me med oss Vincent og småtantene og reiser på hytteferie til Voss nokre dagar. Det blir skjønt med frisk fjelluft og total avslapping!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20227329


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com