Litle Våkne Virvelvind

Det har vore ei dårlig natt. Ikkje at Vincent har grine og vore lei, men han var meir eller mindre lys våken frå halv elleve til eitt - halv to. Og då snakkar me lys våken. Christian og eg tok han oppi dobbeltsengo vår då me la oss sidan han vanligvis roer seg greitt når han får sova med oss. Ikkje i natt.

"Mamma? MAMMA!"
"Mmmm...?"
"Baaa-baaa... iii! Ooooi! Aiaiaiaia..."

Trøytt til tross, det går ikkje an å la vera å smila av virvelvinden vår når han i tillegg begynner å ropa "iss... IS!"  på svartaste natta. Til slutt sovna me iallfall, etter å ha logge på skrå, opp ned, med Vincent oppå meg, inntil meg... og sjølvsagt etter å ha blitt klappa tusen gonger i ansiktet berre for å sjekka om eg er der og er våken.

Morgonen i dag vart påfølgande sein, og kan reknast blant dagane kor eg vaknar før han med ein uggen følelse av at klokka er mykje. 09. Feberen er heldigvis så godt som vekke i dag, så me drog med oss tantene på tur i Hystadmarkjo på formiddagen. Deretter gjekk me heim og laga wok, nudlar og ris og inntok ein herlig lunsj på terrassen. No søv virvelvinden endelig, og eg skal oversjå sandkassen i stova og heller nyta stunda til fulle med iskaffi og boller. Det er viktig å lada batteriene!
Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20177959


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com