Happily Ever After

Då var me heima igjen, og kvardagsvalsen er i full sving. Kom heim i går ettermiddag men hadde fullt program heile dagen, grilling hos svigers og vennebesøk til langt på natt.

Reiste frå Stord i 13-tida på lørdag, mammahjerta mitt knuste i det me gjekk ut døra og ein hysterisk liten gut stod igjen hos bestane. Heldigvis hadde han ikkje grine lenger enn eit par minutt før han smilande var i full sving med leikene sine igjen. Sjølve passet, inkludert legging, hadde gått langt bedre enn (eg) forventa. Han hadde til og med skjemt bestane ut med å sove til kvart på ti søndagsmorgon - rekord! Eg tvilte aldri på at han skulle få eit superkjekt døgn, men hønemor som eg er kjente eg det langt inni magen likevel.

Over til bryllupet. Brudeparet var nydelige, festen suveren og kakene fantastiske. Bryllup er tross alt alltid moro - slekt ein ikkje har sett sidan tidenes morgon, nye personar som skal helsast på, samtalar som skal konverserast med sprudlebrus i hende og lett mingling for å få med seg alt. Lell, småbarnsmor som eg er begynte augene å gli igjen like over midnatt, og like over eitt braut me opp.

Etter trettito tunnelar og vind i håret var nok det beste med heile ture å komme heim til eit lite, nyvåkna bustetroll som satt på tante sin arm og ikkje heilt forstod kvifor mamma og pappa plutselig var tilbake igjen.
Postkortmotiv å våkna til


Køyre cabrioleten til svigers og var veldig heldige med veret!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20078827


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com