Friday is my all time favorite day

Er det ein ting eg kjem til å savna i haust når kvardagen bankar på døra, studentlivet kallar og Vincent skal i fulltidsbarnehage så er det lange kosestunder i sengo på morgonkvisten med eit mjukt lite ansikt tett inntil mitt. Som i dag. Ingenting å rekka på mange timar. Pludrestund, kos, prating og tulling før me velta utav senga og tassa på badet før me åt ein lang frokost med masse god mat.

Obligatorisk fredagshandel med oldebestane har stått på agendaen i dag, sjølvsagt med påfølgande kaffi. I ettermiddag har me gått ein forfriskande tur i duskregnet, og hestane har fått masse god mat av oss. Dessutan har små føtter sprunge i fjæresteinane og spist årets første jordbær frå oldebestane sin hage (det falt i smak, gitt!).

Bryllupsklokkene kimer forresten på Voss i morgon, og me er invitert til kaffi 1930. Fann meg bryllupskjole på Lindex i dag, kjempefin maxi-dress i deilig stoff. Enkel, stroppelaus og elegant, så pynter eg opp med eit par lange øyredobbar. Det blir smashing!

At mor og far er invitert i bryllup på Voss vil sei at Vincent skal passast av Dalebestane. Det blir gøy for han, han har jo både tanter, onklar og søskenbarn like i nærheten. Det er andre gong han overnatter vekke i løpet av sitt korte liv, men denne gongen er me ikkje på øyo om det skulle vera noko. Trur det blir verst for mammaen, men eg veit at Vincent kommer til å storkosa seg.
Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20016145


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com