Nostalgia

Ein nybada liten kar ligger trygt under dyna si og søv. Den litle kroppen er såpa inn med babysåpe, krøllehåret er vaska og varsomt skylt, og den silkemjuke huden er tørka forsiktig med eit handkle. Vincent-magen er dessutan god og mett etter kyllingmiddag som vart til kveldsmat.

I dag har me kosa oss. Me var ein liten tur på Fem Høns som sagt, men det blei meir i hui og hast enn ein kosetur. Å sleppa laus ein liten nysgjerrigper som skal ta på alt, er som å sleppa laus ein elefant i eit glasshus. Nesten. Det er så mykje å ta på, riva ned, rista på, venda på, sitta på... så det blei helst til at eg bestemte meg i hyrten og styrten for eit par nye dekorting. Superfornøyd med tinga eg fann, iallfall, den nostalgiske flaska, stoffhjerta som kan henga overalt og duken til å ha på pyntebrettet. I ettermiddag har me gått lang tur med Vincent i vogn, deilig med frisk vind i ansiktet.

Christian er forresten i vektarstreik, så i kveld blir det kosekveld i staden for jobb. Kjøpte Super Mario Galaxy 2 i går, ettersom både han og eg er hardbarka Mario-fans. No roper både Christian, Mario og yoghurtnøttene, så eg blir nok nødt å planta meg godt ned i sofaen i dag og. Ciao!
Kommentarer:
Postet av: gunhildm

Ååh, herlig :D Må tru eg ska innom fem høns ein del gonga når eg har flytta heim og fått meg jobb! 300 kroner på kontoen no:p For noko dritt det e å vera student:p

14.jun.2010 @ 10:14
URL: http://gunhildm.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/19677801


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com