Piknik og sauar

Skriving avlar skriving, på samme måte som latter avlar glede. Det er berre å beklaga laber oppdatering på bloggfronten, men når eg først tar ein pause blir det vanskeligare og vanskeligare å begynna igjen. Så, for å ikkje komma heilt på tverka med tastaturen erklærer eg herved pausen min for over.Første sommardagen, og små føter har sprunge på engene og hatt piknik i graset i dag. Mormor viste oss ein spennande sti i går, med opne enger omkransa av skogbryn, høgt gras som kitlar på leggane og ein gammal låve som har husa skumle oksar. Vincent vart frå seg av begeistring då han plutselig oppdaga ein bukett med raggete sauar som stod på ein bakke og kikka nysgjerrig på oss. Han ropa "bæ!" så høgt han kunne til dei, men sauane var meir interesserte i Pusi, som også var med på tur og som får tjukkare og tjukkare hale jo lenger vekk me kjem heimafrå.

Sidan sauane ikkje ville bli helst på, gjekk me innom hestane på veg heim og fora dei med poteter og boller, før me gjekk heim på plenen og hadde piknik. Då ein liten mage var fylt opp med deilig vannmelon, saftige eplebåtar og sprø bokstavkjeks, lærte Christian han å kasta vannballongar på mamma. Det var ein fornøyd liten kar som kom tassande med ein mjuk ballong mellom nevane, og så fort ballongen slo sprekker og dusja mamma i iskaldt vatn, drog han pappen i hendene og spørte om "meh".

Ettermiddagen skal fyllast med solskinn, latter og leik, før kvelden kjem snikande og det er tid for tv-kveld. Ha ein fin dag alle saman!


Lokkar på sauane


Kommentarer:
Postet av: Martine<3

Åååå!

Han er så søt<3

01.jun.2010 @ 20:57

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/19376563


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com