Lang dag og ein sjuk liten gutt

Når morgonen vår startar kvart på seks og ein har sett tv, leika med alle leikene, herja og spist både skjeva og frukt før klokka er ni, byrjar loppene i blodet å vakna og det er kjedelig å vera inne. Derfor pakka me på oss masse klede og rusla til hestane. Vincent veiftar nemlig begeistra til dei kvar gong me går forbi, så me bestemte oss for å ta ein rusletur for å servera dei eple, skjeva og gulrøter. Bonusen blei at Vincent klarte å sovna i vogna på veg heim, mett av inntrykk og trøytt etter ei lang natt.

Det har vore ein lang dag. Kjenner timane tynger på skuldrane mine. Vincent er slett ikkje i form om dagen, det har vore ei lang natt med påfølgande grytidlig morgon, og eg ringte legen så snart kontoret opna. Formulerte orda på tungespissen før eg sa dei. Det heile enda med 75 minuttars venting på legekontoret for ein sjekk på tre minutt, men heldigvis fekk me augesalve og gode råd. Vincent var verdas tolmodigaste gutt på venteværelset - flørta med alle og delte villig vekk lure blikk og sjarmerande smil. Going!

Han sovna før hovudet traff puta i kveld, og no søv han heldigvis søtt. Kryssar fingrane for at det blir ei god natt og at forkjølelsen snart forlater kroppen hans. Eg skal iallfall synka velfortent ned i sofaen eit par timar, ha ein fin kveld!


Lykken er å sovna på tur med Julle i nærheten


Kommentarer:
Postet av: Katrine

så nydelig bilde av han :)

29.mai.2010 @ 12:55
URL: http://kats88.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/19235435


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com