Closer

Just nu spelar Joshua Radin nydelige melodiar i øyro mine, og eg kjenner at trøyttheiten smyg seg innpå. Rart å tenka på at det er ut-dag for halvparten av øyas befolkning i dag, vart minna grundig på det i dag då Rema var forvandla til reine ravepartyet og eg måtte alboga meg fram blant hengslete ungdom i stemmeskiftet som skreik over hovudet mitt om at dei skulle "bli så jææævli' fulle" i kveld.

Vel vel. Yr.no spår forresten solskinn i morgon, noko som betyr at me skal på tivoli med Vincent! Gledar meg som ein unge - tivoli er litt som julafta og bursdag på ein gong, og eg gledar meg til å sjå Vincent sin reaksjon på karusellane. Det kriblar iallfall i mammamagen!

Kvelden har blitt tilbragt henslengt i godstolen med snopeskåla i fanget og gullrekka på tv, men no er det virkelig på tide å legga seg. Veit aldri når Vincent finn på å våkne - og for tida er det nesten ikkje tid til morgonkos heller. Det er om å gjere å dra mamma på beina og inn på badet fortast mogleg sånn at dagen kan begynne på ordentlig. Det er vel ikkje nødvendig å ligge på lading lenger når det er så mykje gøy i stova og på tv, vel? God natt!Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/18500056


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com