All alone eating chocolate

I kveld har eg aleinakveld. Eg trives utmerka godt i mitt eige selskap, så etter at Vincent er lagt vil eg helst lukka augene for alt rotet og be klesvasken henga seg opp sjølv medan den fyller ut sjølvangivelsen i samme sleng. Med andre ord slår eg lett i hjel ein del timar med å sitta i ro foran ein skjerm.

Dagen i dag starta på best mogleg måte: utkvilt og med ein fornøyd liten Vincent inntil meg. Innimellom slår han nemlig til og sover til halv 9, og i dag var one of those days. Akkurat kva me trong alle mann, så i dag har aktivitetsnivået vore på topp! I tillegg kom besten heim frå India, og Vincent lyste av gjensynsglede - sjølv om han var ein tanke flau i begynnelsen. Søtegutten fekk Smarties-maskin med Ole Brumm på toppen, og gitt om den slo godt an?

Ein liten kropp trong deretter å få ut litt sprell etter å ha spist Smarties til den store gullmedaljen - så kva passa vel bedre enn ein tur i tåkehavet? Ein herlig dag har det iallfall vore! No er det like før Christian kjem heim, så eg får skjule mine sjokoladespor! God natt!


Takk pappa!


Kommentarer:
Postet av: Stine

Samme her. Satte meg ned alene med en sjokolade og ignorerte alt som egentlig skulle ha vært gjort :)

29.apr.2010 @ 23:14
URL: http://stinesorensen.moo.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/18479968


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com