Trillepiker

I dag har Vincent vore ute sin fyrste time ilag med sine nye trillepiker. Eg har "ansatt" småtantene (Amalie & Martine) som trillepiker eit par dagar i veka, og det er virkelig ein vinn-vinn-vinn-situasjon. Trillepikene får litt lommepengar, Vincent syns det er superstas å vera ute i våreveret og kosa seg på leikeplassen og i hagen saman med dei, og mamman og pappan får ein time, halvannan til husarbeid eller avslapping. Hugsar sjølv kor kjekt det var å passa ungane i nabolaget og få egne, ekta pengar for det, men I gotta say: eg skjønnar ikkje at mødrene stolte såpass på småjentene som ringte på. Eg hadde iallfall aldri sluppe Vincent ut dørane med ein ti-elleveåring eg berre veit kven er og har lite kjennskap til, så eg er kjempeglad for at småtantene ville ta på seg jobben. <3

No rulla akkurat slutten av Funny People over skjermen og eg er meir enn klar for å krypa under dyna og lesa eit kapittel eller to i boka mi. Kryser fingrane for solskinn, vårver og varme i morgon - ein reprise av dagens cocktail av snøstorm, vind, regn og solskinn fristar meg nemlig ikkje! Natta!
Kommentarer:
Postet av: Charlotte

å være trillepike er kjempespennende! husker jeg begynte som 8-åring. ringte på døren til alle med barn, og jammen fikk jeg passe dem også ;) nå er jeg dagmamma på to små, og sitter barnevakt/triller alle ungene i nabolaget. hehe :)

20.apr.2010 @ 17:08
URL: http://www.ostertag.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/18153979


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com