Dragegutt

På tide å kosta støvet av bloggen etter ei vekas pause. Verda er i balanse igjen og skuldrene er senka. Hausten er iallfall sikra på alle baugar og kantar, da blir spennande å sjå kor me endar opp.

I dag har Vincent og eg hatt aleinamorgon. Alltid like koselig å våkna av at han er i full gong med å hiva alt av lause ting utanfor sengo - bamse, puta, dyna, smokk... så står han begeistra og peiker på verket sitt mens han roper "de! de! de!" Det er forresten ikkje måte på kor kosesjuk han er om morgonen, og i dag låg me ein halvtime tett inntil kvarandre og koste. Den aller beste måten å starta dagen på! <3

Uansett, etter morgonstellet bestemte Vincent sjølv at han ville ha dragedressen på,  og tutla rundt i den heilt til mammaen sa at me skulle køyra å henta oldebestane så me måtte skifta. Synd den begynner å bli for liten!

Resten av dagen skal me kosa oss, drikka kaffi, spisa deilig frukt og kanskje leika litt ute. Husarbeid er dessutan blitt nedpriortert i fleire veker, og eg gledar meg til å la støvet forsvinne og badet skinne - i den grad det er mulig å gle seg til sånne ting. God helg!


Spisa frokost og lesa leikeblad er viktig!


Fine, fine dragen min.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/18071120


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com