Eit usunt innlegg

Å baka sjokoladekaka med kvit genser er eit av dei luraste sjakktrekk-triksa eg kan. Å la Vincent vera med å legga glasur og smaka innimellom, er eit anna. Det enda med at han klarte å nappa tak i bakepapiret kaka låg på, og vips - så var ei heil rekka brutt av og me fekk ein kakeforsmak til kaffien.

Velvel. Påsken er over for denna gong, og eg er minst fem kilo tyngre enn for ei veka sidan. Det er fremdeles snop igjen i påskeegget mitt, men sidan eg har sjølvdisiplin på høgt nivå, gneg eg for øyeblikket på ei gulrot. Om det ryk med ein snopeting og fem når Frusterte Fruer og/eller Privat Praksis rullar over skjermen seinare ikveld, er heller mulig. I morgon er nemlig den store bursdagsdagen, og siden sunnhet betyr null og niks når ein skal i to bursdagar på rad, er det lov å tjuvstarta litt. Torsdag, derimot, blir sunnhetsdagen!

No skal eg bestiga vaskerommet og dets enorme skittentøyshaug - det hopar seg opp til meterhøge tårn før eg ein gong rekk å sei "skittentøy". Sidan skal eg vri hjernen for kreativitet, før Christian kjem heim og det er duka for Frustrerte eller Praksisen. Yay!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/17778089


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com