Trappetroll

I dag har me vore hos Dalebestane. Forrige gong me var der forsvant plutselig Vincent, og eg trudde mammahjerta mitt skulle stoppa når han ikkje var å finna nokon plass i den store stova. Fant han heldigvis rett etter, på botn av den bratte trappa som fører ned til oldemor. Utforskar-Knerten hadde altså sneke seg bak ryggen til pappaen - og under blikket til mammaen og besto - for å spasere ned trappene. Og her snakkar me på voksent vis, ikkje baklengs med bleiestumpen først. Tipper iallfall han var bra fornøyd då han smaug seg nedover trappene mens alle var opptatt av å leita i stovo.

Ellers har me tatt livet med ro i dag. I ettermiddag fant me fram ein pose full av gløymte skattar, og Vincent leikte fornøyd med dei gamle babyleikene sine ei heil stund. Gav til mamma som satte på rekke og rad, smakte på, kjente på, rista på og fant augene til babyane. Trur nok me må få opp ei eiga bamsehylla på rommet hans, har dusinet fullt av søte små plysjdyr i alle regnbuens fargar.

Velvel. I morgon er det fredag, heldigvis, då skal eg drikka cola til eg stupar mens eg tar overdose av smågodt. Grøntforlivet held på å ta knekken på meg (på dag 2!), går rundt i ein konstant sultenrus. Bør ellers handle inn ein heil haug av grøntfor, sunnesaker og anna næringsrik mat om eg skal fortsetta sunnelivet på mandag. Å vere kampklar med gulrøtter i den eine handa og knekkebrød i den andre trur eg er alfa omega når sulten kjem snikande.
Kommentarer:
Postet av: Haver Design

Ta en titt på Haver design, jeg designer klær til barn.

Bloggen er akkurat publisert så kommer mer etter hvert!

18.mar.2010 @ 21:48
URL: http://www.Haverdesign.blogg.no
Postet av: Iselin

Huff,man blir jo så redd når barna plutselig er borte.Man vet aldri hva de finner på.Bra han ikke hadde gjordt seg noe:)

Ha en superfin og godterispisende helg=D

20.mar.2010 @ 09:21
URL: http://blogiselin1.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/17108573


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com