Familiekos

I dag har me hatt ein skikkelig familiekosedag. Før Vincent sin lur trossa me milliardar av snøfnugg som rasa mot hovuda våre og fekk unnagjort eit par ærend på Vikjo, kor eg blant anna kjøpte den supersøte ramma under. Vincent, som me prøver å venna over til éin lur på gode dagar (les: når nettene har vore gode), sovna i bilen på veg heim, og våkna igjen akkurat i tide til å vera med når mamman og pappan lagde laksemiddag til heile storfamilien. Nammi!

Etter middag gjekk me på tur, heile familien, inkludert Pusi. Han trur nemlig at lange turar er egna for heimkjære kattar, og følger eit par meter bak oss heile vegen. Så springer han raskt vekk når Christian prøver å jaga han heim, men lunter trufast etter så snart me ikkje ser hans veg lenger. Han blei veldig fornærma og mjaua høgt og sårt når eg skundta meg å bæra han nesten heilt heim for at han ikkje skulle vera med, og satt på staden kvil til me kom tilbake frå tur. Søtepus! Då me kom inn varma det herlig med kaffi og Oreokakerestar i ein iskald kropp, og Vincent spiste vannmelon med stor iver, mmm!  <3

No er det rimelig på tide å begrave seg i sofaen og kvile augo på Bill i True Blood resten av kvelden. Åh, du ljuva frihet!


Frå Lisbeth Dahl, kjøpt på Fem Høns.


Kommentarer:
Postet av: TURTLE

utrolig nydelig blogg.

Blir glad om du tar deg til til å sjekke min<3 (ingen tvangs såklart!)

03.mar.2010 @ 22:22
URL: http://arjetahoxha.blogg.no
Postet av: MaritH

jeg har skikkelig ''sang-sperre'' fortiden, er helt blank når det gjelder musikk. Så håpte på at du kunne stikke innom bloggen min å hjelpe meg litt! Da hadde jeg blitt kjempeglad :)

03.mar.2010 @ 22:23
URL: http://www.marithustad.blogg.no
Postet av: Charlotte - mote, musikk og livet

fin blogg :)

03.mar.2010 @ 22:28
URL: http://www.charlottiis.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/16595950


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com