Stigande form og vampyrhysteri.

Deilig, deilig torsdag. Christian stod opp med Vincent i dag, og eg fekk sova til langt over halv 10. Så utrulig herlig å bli skikkelig utkvilt ein gong innimellom! Formen i heimen er dessuten stigande. Vincent var over slakkheten i går, og blei overlykkelig når me tok han med på biblioteket og for å besøka apotek-besto på jobb. Små føtter var rimelig ivrige etter å få springa av seg litt, ikkje så rart etter eit par dagar med minimal uteaktivitet og frisk-luft-i-lungene. I dag gjenstår berre litt hosting og naserenning, men formen hans er tipptopp. Berre eg som føler meg som ein vakuum-pakka påleggspakke idag, men det forsvinn nok fortare enn svint.

Nei - nu er det dags for å gjera klart til Christiam kjem heim frå jobb. Såg dei to fyrste True Blood-episodane i går, og sjølv om det blir lovlig seint skal me sjå den tredje i kveld. Kjenner eg er i ferd med å bli bitt av vampyrhysteriet, og har skreve opp Twilight-sagaen som nest-neste stopp på leselista mi. Dessutan trur eg me skal laste ned The Vampire Diaries. Andre som har sett seriane og kan anbefala dei?
Kommentarer:
Postet av: Elin

Jeg har ikke sett true blood bare så vidt the vampire diaries. Jeg synes egentlig ikke den serien er så veldig bra. Jeg liker twilight filmene bedre.

18.feb.2010 @ 23:25
URL: http://elin-verden.blogspot.com
Postet av: Iselin

True blood er så bra!Det tar seg opp og blir bare bedre og bedre=0)

Vampire Diaries er også bra.Litt mere ungdomsserie.

Ha en superfin dag=)

17.mar.2010 @ 10:45
URL: http://blogiselin1.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/16100143


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com