Frozen.

Tidligare i dag var eg overbevist om at skjelettet mitt hadde frose til is, og at gåsehuden hadde inntatt permanent posisjon på huden min. Har nemlig vore på lang tur idag, og sjølv om det finst ingenting som snøfylte fortau med speilblank is under som tvinger ei barnevogn ut i vegen, må eg innrømma at eg helst ser at det vert varmare i véret og snøen smeltar sånn at Vincent kan springa ute utan heile garderoben på seg. Heldigvis tinte skjelettet mitt fort opp med varm Risottogryte til middag, etterfulgt av deilig sofakosing med ein ellers travel liten Knerten - sjelden kost!

Elles i dag har me berre vore heima og kost oss. Vincent var ein smuule flau når han traff besten igjen, for første gong siden tirsdag, men det gjekk ikkje lang tid før han nappa han i buksebeinet og skulle "mmm!" ("opp!"), og så satt han atter ein gong på besten sin arm og peikte veg rundt i stovo.

Nighty!
Kommentarer:
Postet av: Gunhild Moss

SV: Ja, kortskalle er kjempegøy :) Me gekk da hos nissen i julo, og det blei spelt ein del ;)

Eg skal vera der i ei veka, og så må eg finna ein annen plass å vera den andra veko. Og såå er det påskeferie. hehe. 3 veker på Stord bli kos :)

12.feb.2010 @ 11:15
URL: http://gunhildm.blogg.no
Postet av: Ragnhild =)

Lyst å senda oppskrift på risottogryto? ;)

15.feb.2010 @ 21:44

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/15827251


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com