Sugar addict.

Eg har starta eit nytt og sunnar liv - igjen. Starting yesterday. Målet er å kun drikke brus og spise snop i helgene, og i praksis vil det sei at eg må styre meg for å ta ein slurk Cola i staden for iskaldt vatn når eg er tørst, ikkje finna fram brus, chips og sjokolade så snart ein anledning byr seg, og ellers ty til frukt - ikkje snopeting - når eg har lyst på noko godt, som eg har omtrent 99% av tida. Du tar poenget.

Eit nytt liv resulterte iallfall i at handlekorga vår såg oppsiktsvekkande sunn ut ved forrige handletur, me snakkar haugevis med epler, banener, kiwi, appelsiner, gulrot, melon... Nøkkelen ligg tydeligvis i å ha eit herlig fruktfat ståande framme, så både konemor, mann og barn får lyst på ei appelsin i staden for ein kjeks. Så! I kveld har me sett Frustrerte Fruer med vatn i glaset og druer og gulrot på bordet. It's a beginning!
Kommentarer:
Postet av: gunhildm

Eg er rett og slett ikkje noko glad i brus lenger eg, fordi eg kjenner at det legg seg eit belegg på tenno mine..:/ æsj! Spesielt med cola. Då synst eg det er mykje betre med juice:)

Lukke til!

10.feb.2010 @ 18:17
URL: http://gunhildm.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/15776308


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com