Husmortorsdag.

I dag har eg vore husmor. Kanskje minus vaskedelen av husmorlivet, for den satsar eg på å få unnagjort i måro. Føler det er skippertak som gjelder når ein har små, for det er tilnærma lik umulig å holda stova rein, fin og ryddig kvar einaste dag. Ligger leikene strødd og eg gjer eit forsøk på å rydda dei oppi leikekipo, får dei ny tiltekningskraft og Vincent kommer springande i full fart og skal leika med alt enno litt meir. Dessuten er det rart kor fort golvet blir fullt av knekkebrød- og kjekssmular.

Anyways, i dag har me vore mykje ute og leika. Me har akebretta oss opp etter avisene, gått tantene i møtes etter skulen og sprunge så fort små føtter kan bæra nedover veien - med pusen på slep. Så har me laga middag til pappan kom heim frå jobb, og vore på kaffibesøk hos mormor og besten og fått sjokolade. Nammi! Fekk dessuten verdens koseligaste overraskelse på døro i dag tidlig - forsinka 1årspresang fra Mariell, Nina og Helge! Tøffe svarte solbriller oppi stilig sekk, midt i blinken!
Kommentarer:
Postet av: rodstilk

Huff ja, det er skippertak her i huset og. Men sånn blir det vel med små assistenter som drar fram fire leker dersom man rydder ut to. ;p

SV: Ja, selvfølgelig - så hyggelig! :D

05.feb.2010 @ 09:47
URL: http://rodstilk.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/15587016


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com