Alt han kan!

Det er ein bestemt liten herremann me har i hus. Som finner klær til mamma og pappa når det definitivt er på tide å stå opp, som kan finna stolen sin og klatra opp på det nederste trinnet når det er klart for eit måltid. Han veit at sokkane høyrer til på små føtter og prøver gjerne og få dei på sjølv, og vil han ha på sko veit han nøyaktig kor gore-texane har gøymt seg. Han går til ytterdøra når han vil ut, og han slepp alt han har i hendene og springer for å sjå når nokon kjem på besøk. Han veit nøyaktig kva skuff brødet og knekkebrødet befinn seg i, og han kjem bærande på det mens han nikker energisk og djupt. Han kan leika gøymsel: lukka døro og sei "hade", venta på at mamma og pappa gøymer seg på eit lite sekund før døro går opp og han sjekker bak den og under bordet med stor iver. Han velger sjølv bøkene me skal lesa, og han springer full fart over golvet med krokodillen i hælane når mamma trekker den opp. Han veit at etter å ha lugga med vilja må ein gi ein liten "a-a" for å gjera godt igjen, og at det er best å skyndta seg ubemerka opp dei ulovlige trappene hos mormor og besten. Han veit presis kva som er lov og ikkje lov, og når me går må ein alltid sei "hade". Men viktigast av alt veit han nøyaktig korleis han skal snu alle rundt litlefingeren - gullet vårt!


Kommentarer:
Postet av: Tante Martine!!!!!!!=)=)

Ja, eg må sei at det er ein litenbestemt kar der nede i huset! Eg har merka nor eg har vore nede og passa han at alt det som står det passar;)

i dag nor eg passa han so fann han ei bok og nor han var li av den ville han ned og kom med ei ny bok!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

27.jan.2010 @ 19:46

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/15248924


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com