First Steps - og andre førjulsgleder.

Eit hav av ting har skjedd sidan sist, og eg kan ikkje tru kor fort kalenderlappane for år 2009 flagrar mot slutten. For å ta da i kronologisk rekkefølge:

18. desember: Vincent tar sine første skritt, med verdens stoltaste foreldre som tilskodarar. Ein heilt ny epoke har begynt, og da varer ikkje lenge før litla hjerta vårt springer over golvet med mamsen i hælane. Allerede i dag er han blitt ein modig liten tass og strekker seg stadig ett skritt lenger. Det er nesten heilt ubegripelig... tenk at han går!?

19. desember: Snø! Håpet om ei kvit jul fekk ein boost når Christian vekte meg tidlig lørdags morgon, sa "God jul!" og fortalte at da snøa. Vincent fekk trillrunde auger når han stod i glaset mellom mamman og pappan og såg at alt ute var dekka med kvitt. Siden lånte me utedress av søskenbarn Marion og prøvde for første gong å leika i snøen. Tantene drog han til og med på babyakebrett, men det var visst berre bob-bob. Kaldt på små bollekinn var det, iallfall!

21. desember: Bitte-bitte-litle-julafta, og etter mange lange timar på Vikjo kunne me endelig kryssa av nokre pakkar til på lista. Endelig begynner listo å nærma seg slutten, men eg er stadig der eg sverga på at eg aldri skulle vera ein gong til, nemlig midt i kaoset av desperate mennesker som kastar pengar etter ullsokkar, ekkel konfekt og andre unødvendige saker, før dei springer til neste butikk med ein unge i ei hånd og skjerfet flagranande etter. Har iallfall brukt kvelden på å pakka inn eit heilt berg med pakkar - likar best å pakka inn sjølv, og smiler alltid fint til ekspeditøren og seier "neida, men eg kan godt få med litt papir?" Eg trur faktisk er har eit større utvalg av julepapir enn Nille.
Først litt skeptisk - men egentlig berre gøy.


Kommentarer:
Postet av: martine

Ja han lurte litt på ka det var de kvite;)

22.des.2009 @ 10:56

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/14081569


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com