Slappav-helg.

Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede.
Det står og skinner for seg selv,
og oss som er tilstede.
Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede.

~

Dei siste dagane har eg begravd meg i ein verden av sadistiske mord, spenning og ein seriemordar med tidenes eklaste signatur. I går blei eg ferdig, og satt med inntrykket av å ha lest den eklaste og ein av de absolutt beste krimromanane nokon sinne - og eg har lest mange krimbøker! Mo Hayders Fuglemannen anbefalast på det sterkaste, og eg gjekk sporenstreks og kjøpte nummer to i serien, og eg gledar meg til å la augene sluka sida for sida.

Sånn ellers har helgo vore lang og herlig. Julo begynner så smått og komma i hus, på fredag fekk Vincent sin første nisse av oldebesten, igår sette me saman juletreet og hadde mini-juleverkstad og fornya alle blå lys med røde, og lagde finfine, kreative dekorasjonar rundt Amaryllisane eg fekk av bestefar. Utrulig nok har eg anlegg til både kreativitet og grønne fingrar, og alle u-juleblomane mine har eg plassert til overvintring hos bestefar. Så kom ikkje her og sei at ikkje fingertuppane mine er grønne som graset!

Anyways. Det som er igjen av dagen skal nytast til fulle - me skal feira Vincents første søndag i advent og tenna lys, blir stas siden han er utrulig opptatt av lys og mørke. Han elsker å slå av og på lysbrytarane, og kikker med store auger på mirakelet som skjer mens han peiker med ein søt liten peikefing. Søten vår!

nisse2


Kommentarer:
Postet av: Katrine Sætrevik

så bra med linken ;) Gratulera med overstått eksamena! :) Kan tenka meg da e deilig å vera ferdig med da.. søt liten krabat dåke har :D

30.nov.2009 @ 11:23
Postet av: amalie

Hei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

det bildet er arti det :)

det var den som dere kjøpte den gangen dere var med bestefar :):):):):)

14.des.2009 @ 19:47

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/13471443


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com