Troll i ord.

Så sitter eg her, på årets lengste dag, og alt eg vil er å pakka dundyno godt rundt meg og sova. Har vore ein travel dag på litlefamilien, og eg vil nesten sei at me har gjort meir idag enn me pleier på ei heil veka. Kraftig overdrivelse, men me har iallfall hatt besøk av Ragnhild, vore i middagsbesøk hos svigers, vore på ettermiddagsbesøk hos oldebestane og hatt kveldsbesøk av Siv Beate og Vidar og spelt Uncharted 2. Berre sånn viss du lurte. Eg er derfor trøytt som ei strømpe, og går og legg meg rekordtidlig. I måro venter ei ny veka, og eg har lovt meg sjølv å vera superstudent og lesa psykologi med stor iver og pågangsmot. Dagane mot eksamen minskar nemlig, og imåro er det berre tre veker til numero uno. Eg trur eg kvir meg i hjel og håper nesten på svineinfluensa-angrep sånn at eg slepper. Berre nesten.

Vincent har forresten fått sin første Donaldkul idag, og sjølv om eg aller helst vil ta på han hjelm, knebeskyttarar og pakka han inn i skumgummi, er den harde realiteten at ein må gjennom eit par knall og fall.
"Me må setta kantbeskyttarar på detta bordet snart," sa eg og såghalvbekymra bort på Christian. "Mm, men da har heldigvis ikkje skjedd noko enno," svarte han og kikka fornøyd på Vincent som klatra med stor iver på bordbeinet. Eit halvt sekund etter sa det DUNK og Vincent endte altså opp med sin første Donaldkul. Det skal seiast at det ikkje var kanten på bordet, men sjølve bordbeinet som tok av for fallet. Vondt var det uansett, både for liten Knert og for eit mammahjerta.

God natt!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/12470083


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com