Just an ordinary day.

Himmelen slepp nåler, men det er igrunn greit. Elsker dagar som er skapt for innekos med pledd godt pakka rundt meg, og eg kjenner igrunn at eg gleder meg til hausten. Vincent og eg koste oss iallfall i sengo idag, høyrte på tordenet, såg regnet som sildra, og lo og tulla om ein annan.

For øyeblikket har eg eit gigantisk headset på hovudet, syng Alive With the Glory of Love med kråkestemma og later som om Christian ikkje høyrer meg. Har hatt kjærestekveld med brus, snop og brettspel, siden me berre slightly er brettspelentusiastar og kjøpte tre nye til samlingo vår igår. Trenger kanskje ikkje nevna kven som vant?

Anyways, før leggetid skal eg berre surfa enno litt til på diverse klessider. Kvar gong eg er på shopping forbanner eg meg sjølv og sverger til fiktive butikkhyller kor eg kan klikka alt heim på under minuttet og samtidig unngå pinlige prøveromsøyeblikk med brautande damer som opner på vid vegg og ser på deg med store auger som liksom ikkje såg spinkle bein under dørene, som mønstrer deg med sinte blikk som tenker pell-deg-vekk og den-der-kledde-du-ikkje, alt på brøkdelen av eit sekund. Eg er skråsikker på at til og med Angelina Jolie hadde blitt stygg i prøveromslys.
Så: gode nettsider, anyone?

leka
Vincent fekk pakke i dag tidlig.

leka2
Badeleiker! Nam, god å bita på var den iallfall.

leka3
Faktisk så god at eg trur eg ruller meg litt vekk med denna, eg, mamma!
Søten min.

Kommentarer:
Postet av: MammaFride

SV: Ja! Hehe, jeg skreiv jo bare en tilfeldig alder for jeg var så lei av å få 1000 spørsmål om hvordan det er å være så ung mamma.. :pSå søt Vincent er! :) Hvor har dere kjøpt badelekene?! Neo vil også ha :D Hehe ;p

16.jul.2009 @ 06:35
URL: http://fridefisk.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10093900


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com