Partygirl.

Med gammal røyklukt hengande i håret, silikonpupper og Cola i hånda er eg klar til å omfavna dagen. Igår var eg på min aller første fest siden eg blei gravid, iallfall med seriøst alkoholinntak. Skal kanskje ikkje skryta på meg at eg drakk som ein sjømann den første gongen, men akkurat passe til at munnvikane låste seg fast i ein stor U og tungo røpte til tider fleire ord enn nødvendig. Just the way we like it! Var ein smule skeptisk når eg la hovudet på puto og var klar til å sova idet klokka lyste 02:15, min tur til å stå opp idag og Vincent slår augene opp eingong mellom 07 og 08. Som eit mirakel sov prinsen min heilt til kvart over ni, og når eg tenker meg om har eg ikkje vore så opplagt og utkvilt på lenge. Herlig!

Velvel, alldeles straks skal me pakka snippsekken og køyra og bada i vatn, Vincent og eg skal slanga oss under parasollen og sjå på at pappan og småtantene bader. Eg hatar å bada i vatn, så det gjer igrunn ikkje noko å ha ein liten Vince å passa på.Q: Bading i vatn eller sjø?

Kommentarer:
Postet av: Gunhild Moss

Vatn ;)Har jo budd ved storavatnet heila livet, så det er det eg liker. sjøen er salt og inneheld krabbar og brennmaneter. Sjølvsagt er sjøen i syden noko anna, men der er jo sjøen endå saltare. Vatn er trygt.

11.jul.2009 @ 16:19
URL: http://gunhildm.blogg.no
Postet av: Katrine Sætrevik

SJØ! :D vatn er skummelt. veit aldri kva som befinn seg under deg.. + at eg såg ein svær slimete ål i storavatnet ein gong :S

11.jul.2009 @ 19:40
Postet av: Silje

Seriøst Katrine? Kor? Me pleie å bada på grøntanlegget elle i Båtsvikjo. No ska eg iallfall aldri bada der meir! :b Gunhild: omvendt. sjø er trygt, vatn er utrygt ;) Hihi!

13.jul.2009 @ 00:42
URL: http://siljeht.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10007412


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com