Grand Prix-husmor.

Eg holder på å gro grønne fingrar. Eg hugsar til og med å flytte orkidéane mine vekk frå direkte sollys, og kun gi dei vatn ein gong i veko. Ikkje verst til meg å vera, no slit eg berre hardt med gjenoppliving av den orkidéen som døydde den gong fingrane mine var grå. Tross alt er eg jo vokst opp i ein jungel av grønne planter og fargerike blomar, tredje blad i rekka av planteelskarar (nuvel, dei to foreståande iallfall), så det skulle igrunn berre mangle om ikkje litlefingen min er aldri så lite irrgrønn. I tillegg til å gro mose på hendene mine, veks eg stadig vekk som husmor. Idag har eg stått mange timar på mamma sitt sveitte kjøkken for å baka boller med vanilje i midten. Eg berre nemner det, og skriv opp at eg ynskjer meg stor kjøkkenmaskin til jul - så skal eg ta husmorstillingen heilt ut og smelle saman både kaker, boller og brød i hytt og pine.

Elles er alt klart til i morgon, Vincent sin aller fyrste 17. mai. Tenk at i fjor var han berre eit bittelite frø i magen min. Det heng ein guttebunad i miniatyr på veggen, han kjem til å bli verdas nydelegaste.
Uansett - for øyeblikket har eg sunke godt nedi stresslessen, handa er grodd fast i smågodtposen, og øyro mine får sakte men sikkert gnagsår av Melodi Grand Prix. Neida, eg har skikkelig vår vesle Askeladd, Rybak, men kva er det med at halvparten høyres ut som dei har fått ei kråke og to i halsen?

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8981865


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com