Ny mobil & mandagspjatt.

Så stod eg der, framfor mobilverdas Berlinmur og min eigen Klagemur, og med ei veldig så hjelpsom ekspeditrisa rundt øyro. Kort fortalt: ein svart og blå Nokia eg var skråsikker på å kjøpe vart etter ein heil evighet med vurdering til ein kvit og raud lekkerbisken av ein Sony. Heilomvending, med andre ord, og eg trur eg blir rimelig nøgd. Først må den berre lada dei obligatoriske, eviglange 12 timane.

Uansett. Måndagskvelden går mot slutten, og eg sit godt planta i kosebukso mi framfor tv'en - med laptopen i fanget. Du snakkar om stovegris, men det er eigentlig heilt greit. Etter Vincent la seg - som for tida er litt over 8 - har eg sett WipeOut, rukke å bli småhekta på Farm Town og har stifta abbonement på Det Nye fordi dei gir meg ein finfin velkomstpresang.
I morgon bærer det avgårde til frisøren for heilfarging av håret, forresten. Var å klyppte meg på torsdag, ikkje at nokon kan sjå at eg har klyppt nokre centimeter og friska litt opp i det - det er stadig på lengde med Eiffeltårnet. I morgon vert iallfall alt blondt. ... dårlig spøk.

Men - no er det leggetid! Min tur til å stå opp med Knerten i morgon, og kva er vel ikkje betre enn å våkne opp til pludring og eit par store augo som ikkje heilt skjønnar kvifor han ligg tett inntil mamma i mamma og pappa si seng, men som lyser opp i eit einaste stort smil så fort han får auge på deg?

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8778785


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com