Dag 1.

Når eg var liten gjekk da alltid historiar om den og den som hadde hatt snopefri i eit heilt år, kanskje til og med to. Eg var alltid den som blei djupt imponert, men som aldri hadde klart samme prestasjon. Ragnhild og eg har for lengst skreve kronisk snopesjuke i pannene våre, og det går aldri ein dag utan ei form for snop samt ein liten brusskvett. Men! Som nemnt skal det kuttast frå sju til to snopedagar i heimen, og i dag begynte eit nytt, betre og sunnare liv. På fredag fylte eg kjøleskapet med diverse juice, ein heil fruktdisk og iskaldt vatn - og gleda meg til måndagen. I dag har eg stort sett drokke fem gongar meir vatn enn til vanlig, og berre tenkt på sjokolade siden det ikkje er lov. Ikkje at eg har sjokolade, men eg har ein bil og ein butikk i nærheten - if  you catch my drift.

Anyways, no er det leggetid for meg. Vincent har fått ein vane med å stå opp i halv 8-8 tida, og eg har fått ein stygg uvane med å legge meg halv 2-2. Funkar absolutt ikkje ilag, så det er best eg tar kveld! Natta!

Kommentarer:
Postet av: Siv Beate

Veit koss da er. ;)

21.apr.2009 @ 00:27
Postet av: Siv Beate

Eg husker forresten dei som fekk 1000kr for eit heilt år uten snop, og eg drømte hardt.Ei venninna av meg gjekk hvertfall 3år uten. "Når da er så lenge sio eg har åte snop så har eg ikkje lyst på da heller". -Liksom! ;P

21.apr.2009 @ 00:31
Postet av: Ragnhild =)

Savne de (nesten) daglige ped-turane våre på buo eg.. Da va tie da ;) Lykke te me snope-kutten!

21.apr.2009 @ 22:19
Postet av: Daddy cool

Hei, Silje du kan berre koma opp i etasjen over og få ein Firkløver eller pose med smågodt eller sjokoappelsin eller eit glas Cola eller kanskje litt Mariannedrops?

21.apr.2009 @ 23:38
Postet av: Silje

Siv Beate: 3 år? Som om eg hadde gidda å kasta bort 3 år av mitt liv uten snop :b Way to important!Ragnhild: Eg óg!

22.apr.2009 @ 00:14
URL: http://siljeht.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8546736


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com