Candyshop.

Du veit når alt går gale og du berre har lyst å skrika så da gjer vondt i lungerøttene? Sånn begynte dagen, men heldigvis blei den bedre. Really, og kveldens halve Fruktnøtt hjalp betraktelig på humøret sjølv om eg er så sliten at eg sovner snart i sokkane mine. Eigentlig har Christian og eg lova oss sjølv å kutta ned vekas snope-og brusdagar frå sju til to, men eg høyrer til stadighet Colaen som lokkar frå kjøleskapet. Jävlar. Problemet er å finne ut kass dagar som skal bli hellige, eg stemmer i mitt stille sinn for tirsdag - som er tv-kveldsdag, og kanskje fredag. Men kva med laurdag? Og søndag? Eg er eit svakt menneske.

Bablinga mi avsluttar eg herved ved å fortelje kor høg Vincent blir som voksen. Pojken vår blir nemlig 166,5 cm, fann eg ut etter å ha hovdurekna litt med denne formelen. Ikkje blant dei lengste ostepopane i posen altså, men med ei mor på høgde med ein chihuahua er det vel ikkje anna å forventa. Uansett, no skal eg slepa mitt trøytte legeme til sengs - god natt!

paaskeegg
Led meg ikkje ut i freisting.
Resten av påskeegget rauk i det i går kveld.

Kommentarer:
Postet av: Kristina Andersen

Nå fikk jeg lyst på godteri her;p haha.. ikke bra!

17.apr.2009 @ 10:40
URL: http://kristinaandersen.blogg.no
Postet av: Grace

kjempe søt header :DGod helg!

17.apr.2009 @ 14:40
URL: http://www.graceisabell.blogspot.com
Postet av: Rebekka-Jennie

Nå fikk jeg lyst på godteri, men jeg skal holde meg :D

17.apr.2009 @ 17:57
URL: http://rebekkajennie.ipublish.no
Postet av: Linda

Nam :-D

17.apr.2009 @ 19:33
URL: http://lindaho.devote.se
Postet av: Gunhild Moss

Det dåke burde gjera er i fyste omgong å ikkje ha noko som helst brus eller snop i huset. Kjøp inn den dagen du skal ha det, og ikkje meir enn du veit du kjem til å spisa. Eg og Thomas er faktisk veldig flinke til å ikkje ha brus i hus, og det funker heilt fint! Og er det snop i skapet blir det spist, laurdag eller ikkje. Så, hald huset reint, så blir du van med det med ein gang :) Kjøp druer, det er supergodt å knaske på når du ikkje har anna godt i hus.Lykke til ;)

17.apr.2009 @ 22:00
URL: http://gunhildm.blogg.no
Postet av: Hilde

Jeg savner påska og påskeegg allerede :/

19.apr.2009 @ 10:38
URL: http://hildegranum.blogg.no
Postet av: Katrine Sætrevik

Gunhild har eit godt utgangspunkt med tanke på at når me var små kjøpte ho smågodt for 10-15 kr, og eg for 30 eller meir. :P Å det var slettes ikkje alltid at smågodtet hennas blei oppspist, då havna det i skapet på kjøkkenet til mor Turid. Der eg, og alle andre på besøk gjekk og sikla etter det. Gunhild har med andre ord aldri vore noko godte menneske, mens eg derimot, elskar det!! :P Vanskelig å slutte med snop.. å viss ein bestemmer seg for å ikkje spise, får ein endo meir lyst på! Ein må unne seg litt av og til, men kanskje ikkje kvar dag.. ;)

19.apr.2009 @ 16:42
Postet av: Gunhild Moss

jada, litt skal ein alltids ha ;) heheMen det treng vel ikkje vera i hus for det?

19.apr.2009 @ 18:26
URL: http://gunhildm.blogg.no
Postet av: Silje

Snop er såå avhengighetsskapande! Trur eg ska følga Gunhild sitt forslag om å ikkje ha noko i hus, iallfall tildess eg får bygd opp sjølvdisiplinen min litt :b Så får me sjå koss da går etterkvart ;)

20.apr.2009 @ 00:41
URL: http://siljeht.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8476890


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com