Mobiljungel'n.

Det er ein jungel der ute. Jävlar, ein stor jungel med elefantar, sjiraffar, krokodillar og diverse apekattar - i mobilform. Det er godt over to år sidan sist, men no blir eg nødt å kasta meg ut i kaoset igjen. Eg må nemlig ha meg ny mobil. Min gode Sony Ericsson streiker meir eller mindre, og står på randen til å bli klappa igjen for siste gong. Eg er lika fortvila kvar gong eg treng ny mobil, sjølve utvalget og abbonementjungelen har alltid tredobla seg sidan sist. Kjenner meg litt som bestefar - tek det første og enklaste som blir tilbudt, virkelig, eg er the old fashion gal og stiller ikkje andre krav enn ringing, SMS, klapp/slide og ein halvgod kamerafunksjon. Dessuten er eg interessert i at pappa ikkje lenger har 170 kr i fast mndsavgift, så eit litt billigare abbonement hadde ikkje vore å forakta.

Så, kven kan anbefala ein god mobiltelefon? Eg lovar å ta ein kikk på den. Husk at eg er lettlurt, naiv og går helst etter utsjånad.

nokia600 se
Nokia, Sony Ericsson?
Nokiaen er heit.

Kommentarer:
Postet av: Gunhild Moss

Eg er veldig glad i Sony Ericsson-telefonane, og veit lite om disse nye nokiane. Nokiaen var litt heit, ja, og sony sin fungerer nok fint. haha, så dårlig eg er til å hjelpa..Eg har forresten eit godt abbonement, netcom smart talk, og sjølvsagt med familie, men er usikker på om det "finst" for nye abbonentar, trur det er har bytta namn og blitt dyrare no.. :/ Uff.. håpar noken andre enn meg svarer her, òg. Paradise hotel e kjekt i alle fall. Tuddelu!

14.apr.2009 @ 22:33
URL: http://gunhildm.blogg.no
Postet av: Steinsvikstøtto

Jeg sverger til Samsung telefoner. Har hvertfall bare vært heldig med mine. De tåler mye knall og fall og har hatt de hvertfall tre år før det har begynt å bli snakk om at de hangler litt..greit når man synes det er pes å skifte telefoner;)

14.apr.2009 @ 22:45
URL: http://frkmarie.blogg.no
Postet av: Siv Beate

Altså, eg sverger jo til Nokia, og den var jo vakker, då..Men når da gjelder abbonnement er eg veldig glad i min OneCall med gratis ringing (120min) og gratis sms (huska'kje kor mangen, men fleire enn eg trur eg kommer til å få bruk for, men da viser seg at eg sender ein del fleire, ja..) =), da er ingen andre avgifter heller, så du betaler KUN for da du ringer og sender utenom da som er "gratis". Genialt! ;PMenja... Nokia er best i mine auger, men eg har vel ca aldri hatt noko anna.. ;)

15.apr.2009 @ 01:23
Postet av: Silje

Haha, tre forskjellige svar. Eg trur eg må researcha litt meir om ka so e smart abbonement. ;)

15.apr.2009 @ 21:36
URL: http://siljeht.blogg.no
Postet av: Therese K

Ikke kjøp den rosa!!jeg har den forje versjonen og tastene sprekker og rosafargen slites av :-(Kan være at den er bedre ettersom den er nyere!! :-)Men ellers en veldig god tlf!! :)Ellers er også samsung gode tlf!! aldri hatt noen problemer med mine, ikke med den rosa heller uten om tastene og fargen som slites av ;)

18.apr.2009 @ 13:37
URL: http://theresessin.blogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8423710


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com