Dåpen - 290309

Då var dåpen overstått. Me hadde ein perfekt dag, og vérgudane klarte til og med å halde på regnet til morgonen etter. Vincent strålte i dåpskjolen som oldemor Jorunn har sydd og som både eg og Amalie er døypt i. Hovudpersonen var glad og fornøyd heile dagen, og nesten den einaste av seks babyar som ikkje grein det spor i kyrkja. Elles overraska småtantene med nydeleg sjølvdikta song til Knerten, oldebesten holdt tale og tante Monica tok intet mindre enn 445 bilete dagen gjennom. Det seier i grunn sitt at Vincent tok kveld klokka 9, han som alltid pleier å vera våken til 12-01. Så, i staden for å prøva og beskriva den perfekte dagen med ord, viser eg heller nokre bilete.

dp

dp4
Stolte foreldre!

dp2
"Tante" Ragnhild bakte den nydelegaste dåpskako!

dp5
1. Ikkje lett å bytta bleia i dåpskjole...
2. Bordkortene som "tante" Ragnhild og eg lagte.
3. Vincent i kyrkja.

Kommentarer:
Postet av: Gunhild Moss

så kjekt å lesa :) Veldig fine bilete. Kjenner no at eg gleder meg skikkeleg til å bli mamma ein dag eg og! :) Tenk at me er blitt vaksne?Og så må du sei til Ragnhild at kako var nydelige! Er det ho som har pynta??

31.mar.2009 @ 18:02
URL: http://gunhildm.blogg.no
Postet av: Katrine Sætrevik

Gratulera me dåpsdagen:) bra at alt gjekk så fint.. Kaka var fantastisk? er det virkelig Ragnhild som har laga å pynta??

31.mar.2009 @ 19:16
Postet av: Silje

Gunhild: Vaksen ja, rart da der.. føle meg ikkje så veldig voksen, sjølv om "alt rundt meg" teseie at eg e da :b Du må forresten bere komma på besøk ein gong du e heima på Stord, om du vil! :) Me hadde blitt kjempegla for besøk!Katrine: Ja, e Ragnhild so både har lagt å pynta! Myykje finare enn viss me hadde brukt 500-600 kr på å kjøpa ei! Veit ikkje heilt ka eg sku gjort uten ho, altså ;)

01.apr.2009 @ 08:11
URL: http://siljeht.blogg.no
Postet av: Gunhild Moss

Åh, ja da hadde vore kjempekos å komt å helst på minstemann og resten av familien :)Kor bur dåke no egentlig? I Dalen ein eller annen plass?

01.apr.2009 @ 22:37
URL: http://gunhildm.blogg.no
Postet av: Silje

Eg har flytta så langt so ned i kjellarleiligheten te mamma og de.. så bur fremdeles på Storhaug ;)Må bare gi ein lyd, me sette alltid pris på besøk! :)

01.apr.2009 @ 23:36
URL: http://siljeht.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8183188


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com