Voss, here we come!

For øyeblikket står eg med armane oppi fem bag'ar. Nesten, iallfall. Eg held nemlig på å pakke. I dag reiser me nemlig til Voss på vinterferie, og det er ikkje lenger berre meg sjølv eg har ansvar for å halde varm i 90 cm med snø og mange minusgrader. Han er kanskje ikkje den vanskeligaste å pakke til, men han er desidert den som skitnar ut mest, og eg har aldri pakka til ein baby før. Eg er livredd for å gløyma noko essensielt. Type smokk, vippestol, ullbodyar osv. Ikkje det at det ikkje finst butikkar på Voss, så det går an å skaffe seg nytt, men. Eg gledar meg fryktelig til å handle på Voss, forresten. Voss framstår for meg som eit lite shoppingmekka. Me snakkar Kari Traa, Moods of Norway, WESC osv. Ikkje at eg pleier å betala 900 kroner for eitt plagg, men det er moro å sjå andre butikkar enn den evinnelige Vero Moda'en. Det er forresten Vincents første lange tur, og eg er utrulig spent på korleis det blir å kjøre så lenge i bil, kor mange stopp me må ta osv. I haust, nåt eg var gravid og me var der, var det utruleg at neste gong hadde me med oss eit heilt lite menneske. No er neste gong.

Forresten vil eg aller helst pakka bag'ane våre, svi av nokre tusen og hive meg på mamma og dei som reiser til Syden om to veker. Eg kjenner det hadde vore midt i blinken med late dagar rundt bassenget, bølgeskvulp, varme og restaurantmiddagar kvar kveld... Nei, tilbake til ullundertøy, skibukser, huer og vottar.  Dette har vore dei siste dagane mine:

blogg

1. Kaker. Eg har sikkert inntatt nok kaloriar for eit heilt år, og enno har me restar. Lykke! 
2. Knerten i pappas armar. Rimelig lei av selskap.
3. Scrapping. Innbydelsane er straks ferdig, og eg takkar Siv Beate for masse og god hjelp!


Kommentarer:
Postet av: Cristin

Hei!Ska vi lägga till varandra på bloglovin? (om du har det, bloglovin.com)Skulle tycka det var kul om norska tjejer läste min blogg (jag själv är halvnorsk)Jag liker å läse norske blogger (:Om du vill lägga till så kan du skirva en kommentar i ett av mina inlägg och säga att du lagt till mig, Så lägger jag till dig så fort jag ser det (: Jag har en Google Translator ifall du skulle tycka det är svårt att lese svensk text.Ha det supert!Hilsen Cristinhttp://ccristin.blogg.se

04.mar.2009 @ 21:27
URL: http://ccristin.blogg.se

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7672654


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com