Supermamma.

Dei siste dagane har eg vore supermamma. Supermamma med ansvar for leilighet, eit stykk sjalu-pus og viktigast av alt; gullet vårt - heilt i frå halv 8 om kvelden til halv 8 om morgonen. Pluss dagen derpå, når pappa Christian må sove. Er det ein ting eg har funne ut, så er det at aleinemødre skal ha all respekt. Og sidan eg har ein liten klump som enno ikkje har laga seg døgnrytme, har eg forbanna Christians 12-timars nattskiftordning i seine nattetimar i det klokka nærmar seg 04:30 og eg har ein lys våken, superfornøyd liten tass som ikkje har planar om å sove på lenge enno, og eg har forbanna ordninga i det klokka bikkar 03 og eg har ein hylande liten krabat med mageknip. Det er ikkje alltid lett å vere heilt aleine.

Uansett, no er det ikkje meir nattjobbing før laurdag kveld, og i dag har eg lagt store planar om å kose meg gløgg i hjel. Eg skal nettshoppe på H&M, på ærendstur på Vikjo, eg skal rote fram gamle dongeribukser som har holdt hus inst inne i klesskapet mitt sidan i sommar, og i kveld skal eg jammen meg sjå den nye gullrekka på TV2 (me snakkar Frustrerte Fruer og Private Practice) samtidig som eg held verdas mest fornøyde vesle Knerten i armane. Can't wait!

mammakos 


Kommentarer:
Postet av: Katrine Sætrevik

Det er nok ikkje alltid lika lett å vera foreldre, å iallefall ikkje aleina. Men hørres ut so dåke kose dåke;) Bilde virka ikkje.. bare eit rødt kryss.

03.feb.2009 @ 18:30
Postet av: Silje

Ja, me storkosa oss, vettu :) Sjå om bildet virke no..? Viss ikkje so e da på Facebook - av meg og klompen ;)

04.feb.2009 @ 09:24
URL: http://siljeht.blogg.no
Postet av: Gunhild Moss

Eg ser da, i alle fall :) Koselig bilete!Kjekt å kunna følga med på kva som skjer med deg og gullet i kvardagen ;)

04.feb.2009 @ 21:40
URL: http://gmusj.blogspot.com
Postet av: Drea

Så nydelige dere er! :) Det er så koselig å se bilder av babyer altså, jeg får nesten lyst til å lage en til med en gang, jeg! ;D Hihi! :)

14.mar.2009 @ 16:39
URL: http://drea.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7281711


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com