Ein liten update.

Lørdagen i dag har vore just som lørdagar skal vera. Eg har åte meg trillrund på rømmegraut og berre slappa av i lag med min sønn. Me har kost oss i timevis på golvet liggjande strekk ut på saueskinnet, me har lørdagskveldsbada og tilbragt kvelden på besøk hos mine foreldre og søstre. Tidligare hadde eg skreve at eg hadde vore på besøk hos familien min, men det går meir og meir opp for meg at eg faktisk har stifta min eigen vesle familie. Ein liten familie på tre, mamma, pappa, sønn. Kor rart er ikkje det å tenkje på? Snart 21, mamma og med eigen familie. Best.

Uansett, no sit eg har med amme-teen min og ventar på at Christian skal koma heim frå jobb. I voggo har eg ein liten, sovande Knert - som forresten ikkje er så "liten" lengre. Snart har han vokse ut av str 50 i klede, og i går var han allereie heile fire veker gammal. Tenk, på måndag rulla han faktisk frå magen til ryggen! Det er rart å kikka på nyfødtbilete frå dei aller fyrste dagane, og så kikke oppi vogga - han forandrar seg frå veke til veke, blir herligare og herligare. Tida har tatt på joggesko og spring alt for fort frå oss.

Nydeligheten vår har forresten endelig fått namn. Me landa på ein kombinasjon av pappaønske og mammaønske: Vincent Olander. Vincent har pappa Christian alltid "hatt", mens Olander er oppkalling etter oldefar Ola. Eit namn som få andre har, som er spesielt men likevel nydelig.

vincent2

 

Kommentarer:
Postet av: Jeanett

Nydeleg namn, og nydeleg bildete. Håpar alt er bra :)

02.feb.2009 @ 09:07
URL: http://jeanettsoreide.blogg.no/
Postet av: Silje

Utfordring til bloggere !Utfordringen går ut på: 1. Gå inn på mine bilder/mapper. 2. Velg den 6 mappen. 3. Finn det 6 bildet. 4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det. 5. Send utfordringen videre, .

03.feb.2009 @ 00:03
URL: http://www.siljewaage.blogg.no
Postet av: Silje

Jeanett: Tusen takk! Alt står bare bra te med oss :)Silje: Moro! Skal legga ut seinare :)

04.feb.2009 @ 09:25
URL: http://siljeht.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7252520


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com