Organized?

Kva er verst av å skikkelig frysa eller å vera alt for varm? I helgo var eg innom alle nyansar - eg fungerte som verdas kraftigaste vesle varmeovn, og like etter kjentes det som om nokon plasserte meg naken i isøydet på Nordpolen. Lell, eg kom fram til at eg føretrekk å hakka tenner framfor at det konstant kjennest ut som eg har fått ei bøtte med vatn over hovudet. Det er herlig å ligga på sofaen med eit trøytt blikk på tven samtidig som verdas beste kjæraste pakkar dundyna om deg.

Uansett - feberen har eg ridd av meg, og for tida går eg berre rundt og rotar i leiligheiten. Med roting så meiner eg utpakking av tusen babysaker, vasking av like mange babyklede og organisering og påkledning av femten forskjellige dyner til femten forskjellige plassar. Hjernen min fungerer dessverre utmerka og kviskrar stadig ting i øyro mine som eg må hugse på å få unnagjort - i form av julepresangar, småting og anna før den store dagen. Og i tillegg til iherdig listelaging prøver hjernen å få meg tilvent til tanken på at det toppen er ti dagar til me sit med fødestova med eit lite nurk i armane og ikkje lengre berre har oss sjølv å tenkje på. Det er stort. Og fullstendig uverkelig.

Eg har forresten slutta å sei keisarsnittdato. Slikt burde ikkje vera opp til ei vordande, førstegongsfødande og lettskremt mor, men til høgareståande makter i form av ein kvit frakk.

baby
Christian-daddy-cool har valt ut verdas søtaste kvalrossokkar.

Kommentarer:
Postet av: Gunhild Moss

Ja, det er kjempestort. Men du klarer det, du, Silje! :)

18.des.2008 @ 20:26
URL: http://gmusj.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6838416


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com