Nytt design.

Eg går rundt med ein glorie av god lukt rundt hovudet. Eg elskar kjensla etter at eg har vore hos frisøren, det er alltid godt, betre og best. Mitt lange mørke hår hadde nemlig sprengt seg ut av alle malar for frisyrar. Difor sit eg no att med ein kledelig liten bob. Right. Faktisk har det berre blitt to centimeter kortare, veldig oppklyppt og luggen er skrådd frå munnen og ned. Eg hadde vel aldri hatt guts til å klyppe av mitt to meter lange hår, sjølv om eg veit at hår er hår - og hår veks ut att. Anne Berit piffa det dessutan opp bak så eg fekk volum. Når frisørar legg sine magiske evner ned i håret mitt, svever eg alltid på skyer i frykt for å øydelegge heile looken. Eg veit nemlig at eg aldri får til noko liknande på eiga hand. Æsj.

No kosar eg meg med julemusikk, har nett drukke nyinnkjøpt julete (som for øvrig høyres ut som ein betre middag for sau: sitrusskal, mandelflak, roseblad og kløver) og sett Bonderomantikk. Er det berre eg som innimellom blir flau på deltakaranes vegne?

Som du ser har eg óg vore kreativ og kosta støvet av mine mediekunnskapar. I den anledning har eg kome til den konklusjon at det er to ting eg ynskjer meg til jul.
  1. Personlig fotograf.
    Er du klar over kor vanskeleg det er å stråle frå si beste side samtidig som ein skal fekte med ein arm for å forevige det? Eg klarar godt å ta gode portrettbilete bak kamera, men ikkje både bak og foran på ein gong. Den som hadde hatt ein personlig fotograf - type Bjørn i Top Model.

  2. Crazy Photoshopskills.
    Kvifor blir ting aldri som eg har tenkt? Og kvifor er eg ikkje i stand til å redigere dei halvmislykka bileta med ein dose magi så dei skin lik nypussa sølv?
Uansett - kva syns du om designet? Var det betre før, vart det juleoverdose? Gi meg ris, ros, spark meg ned i snøen og dra meg opp att.

skaal
Nyinnkjøpt juleskål. Det kjem seg litt etter litt med julepynt!

Kommentarer:
Postet av: Ragnhild =)

Syns da va veldi kosli juladesign ;) Og eg e forresten heilt enig me deg når da gjelde Bonderomantikk. Har ikkje sett da så mongen gonga, men da virke som om da e "pinlig-stillhet" nokså ofta ;)

02.des.2008 @ 22:17
Postet av: Steinsvikstøtto

Så fint juledesign:) Jeg også kunne tenke meg en type top model bjørn sammen med en dyktig stylist som kunne ta fine bilder av meg..ellers har jeg samme følelsen som deg når jeg har vært hos frisøren, tør nesten ikke å gjøre noe fordi jeg aldri får det til slik som dem. Hadde hår langt ned på magen for noen år siden og klippet det til opp over skuldrene i den tanken at det vokser jo ut igjen, men så langt har det ikke gjort det nei! Kanskje litt og fordi jeg blir lei og trenger en forandring innimellom..men likevell:P For å få det langt sist gikk jeg tre år uten å klippe meg, og det har jeg ikke tålmodighet til lengre..nå blir jeg fortere lei og vil ha en forandring innimellom..Hvor har du kjøpt juleskålen forresten?

02.des.2008 @ 23:10
URL: http://frkmarie.blogg.no
Postet av: Steinsvikstøtto

Går forresten på sykepleien i haugesund..siste året:) var innom bloggen din før jeg så du hadde kommentert på min;)

02.des.2008 @ 23:13
URL: http://frkmarie.blogg.no
Postet av: Adenike Esther

veldig fint:)

02.des.2008 @ 23:35
URL: http://www.nikky.blogg.no
Postet av: Silje

Ragnhild: Takk, venno mi! :) Pinlig stillhet er da heila tio, te å me bestefar seie han blir flau på deiras vegne :bAdenike Esther: Tusen takk :)

03.des.2008 @ 13:53
URL: http://siljeht.blogg.no
Postet av: Steinsvikstøtto

Ligger fryd på Stord? Skal innom Stord et par dager før jeg reiser helt hjem for julen så kanskje jeg kan ta en tur innom butikken da:)

03.des.2008 @ 16:04
URL: http://frkmarie.blogg.no
Postet av: Steinsvikstøtto

Da skal jeg sjekke ut den butikken:)

03.des.2008 @ 16:39
URL: http://frkmarie.blogg.no
Postet av: Steinsvikstøtto

Du er blitt tagget! Se siste innlegg i bloggen min:)

03.des.2008 @ 21:27
URL: http://frkmarie.blogg.no
Postet av: Gunhild

Koselig design :)Jul e så koooos! Jepp.

04.des.2008 @ 23:24
URL: http://gmusj.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6723350


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com